Gemeentebestuur zoekt voltijds hoofdverpleegkundige in statutair dienstverband

donderdag 3 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse hoofdverpleegkundige, niveau B, salarisschaal BV5 in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 27 oktober. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Als hoofdverpleegkundige geef je leiding aan een team van verzorgend en verplegend personeel om een volwaardig thuismilieu te creëren voor de bewoners, waar optimale hulp, begeleiding en verzorging gepaard gaan met een comfortabel en aangenaam verblijf. Je fungeert als contactpersoon voor artsen, andere gezondheidswerkers en hulpverleners en als aanspreekpunt voor familie en bezoekers. Daarnaast heb je ook een aantal beleidsmatige taken.

Ons aanbod

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur aan in statutair dienstverband. Naast het loon volgens barema kunnen wij jou nog het volgende aanbieden:

• eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen
  • een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via Benefits at work
  • tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden
  • een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • een filevrij te bereiken werkplaats

Ervaring als verpleegkundige in de openbare sector, in de privésector of als zelfstandige nemen we mee in de berekening van je anciënniteit.

Jouw profiel

Om deel te kunnen nemen aan de aanwervingsprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Houder zijn van de beroepstitel van gegradueerd verpleegkundige;
  • Houder zijn van een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (gegradueerde verpleegkundige, bachelor in de verpleegkunde, master in de verpleegkunde);
  • OF houder zijn van één van volgende diploma’s;
    • diploma van kaderopleiding nursing
    • postgraduaat leiderschap in de zorg
    • licentiaat in de medische-sociale wetenschappen
    • master in management, zorg en beleid in de gerontologie
    • master in het management en beleid van de gezondheidszorg.
  • OF als je hiervan niet in bezit bent, moet je één van deze diploma’s behalen binnen een periode van vier jaar. In dit geval wordt de proefperiode maximaal verlengd tot het einde van deze periode.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als verpleegkundige.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 27 oktober 2019 door jouw motivatiebrief te bezorgen samen met:

• je curriculum vitae
  • een kopie van je diploma verpleegkunde
  • je visum als verpleegkundige

Sollicitaties kunnen op volgende manieren bezorgd worden:

• per brief (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol – afdeling personeel, ter attentie van Tom Smet, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
  • via mail: vacature@gemeentemol.be

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve ervoor te zorgen dat je mail niet groter wordt dan 10 Mb.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische  selectieproef. Deze vinden plaats op de volgende data:

• schriftelijke selectieproef: dinsdagavond 3 december 2019
  • mondelinge selectieproef: maandag 9 december 2019