Gemeentebestuur legt wervingsreserve teamverantwoordelijke woonzorgcentrum aan

donderdag 3 oktober 2019

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een teamverantwoordelijke voor het woonzorgcentrum in Ten Hove, in statutair dienstverband, niveau B of C, salarisschaal BV1-BV2-BV3 of C3 –C4. Solliciteren kan tot en met 27 oktober 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

De teamverantwoordelijke woonzorgcentrum geeft leiding aan een bewonersafdeling zodat het team van verzorgend, verplegend en ondersteunend personeel haar opdracht kan realiseren om een comfortabel en aangenaam verblijf te creëren voor de bewoners, gepaard met optimale hulp, begeleiding en verzorging.

Ons aanbod

In deze selectieprocedure wordt een wervingsreserve aangelegd. Bij aanstelling geldt het volgende aanbod:

• een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen
  • flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

In het bezit zijn van een diploma van bachelor verpleegkundige of gegradueerd verpleegkundige.

Bachelor verpleegkundige (graad van gegradueerd verpleegkundige):

• Houder zijn van de beroepstitel van bachelor verpleegkundige; beschikken over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (gegradueerde verpleegkundige voor 2009, bachelor in de verpleegkunde vanaf 2009, master in de verpleegkunde)
  • Beschikken over een visum van verpleegkundige

Gegradueerd verpleegkundige (graad van gediplomeerd verpleegkundige):

• Houder zijn van de beroepstitel van gegradueerd verpleegkundige
  • Beschikken over:
    • een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige)
    • of het diploma van ‘gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5’
  • Beschikken over een visum van verpleegkundige

• Houder zijn van één van volgende diploma’s:
  • diploma van kaderopleiding nursing
  • postgraduaat leiderschap in de zorg
  • licentiaat in de medische-sociale wetenschappen
  • master in management, zorg en beleid in de gerontologie
  • OF als men hiervan niet in bezit is, moet men één van bovenstaande diploma’s behalen binnen een periode van 4 jaar. In dit geval wordt de proefperiode maximaal verlengd tot het einde van deze periode.
  • Ofwel master in het management en beleid van de gezondheidszorg

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen hierrond informatie opvragen bij de dienst personeel (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 58).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 27 oktober 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve je mail niet groter te maken dan 10 Mb.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische proef. De data voor de selectieproeven zijn:

• schriftelijke selectieproef: dinsdag 3 december 2019
  • mondelinge selectieproef: maandag 9 december 2019