Beleefpad ‘StoerToer’ voor gezinnen en kinderen officieel open!

zaterdag 5 oktober 2019

De dienst toerisme biedt een gloednieuwe wandelroute aan voor gezinnen en kinderen van 3 tot 12 jaar: de StoerToer! Het beleefpad loopt over een afstand van drie kilometer en start en eindigt aan zorgboerderij De Galbergen, Don Boscostraat 35. Verschillende hindernissen staan helemaal klaar om overwonnen te worden!

Om ‘buiten’ voor iedereen dichterbij te brengen, ging dienst toerisme samen met Bureau Niche aan de slag, met als resultaat een tocht vol ontdekking en avontuur. De StoerToer heeft zijn naam niet gestolen: stoere houten gebrande wegwijsbordjes helpen je op weg naar meer dan 20 uitdagingen!

Aanwezige troeven
Domein Galbergen heeft alle troeven in huis voor een avontuurlijk beleefpad. Hoogteverschillen, grote stevige vormen, gek gevormde takken,… vormen de basis. Op sommige plekjes zijn zelfs geen extra ingrepen nodig om het spannend te maken. Simpele uitdagingen zoals ‘wie kan hier het snelst een rondje om rennen?’ zorgen al voor plezier.

Nieuwe hindernissen
Onderweg passeer je hindernissen die speciaal voor dit parcours gemaakt zijn. Alle objecten spreken vanzelf aan tot spelen en ontdekken. De StoerToer is volledig gratis en altijd toegankelijk.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be