Gemeentebestuur zoekt deskundige opvoedingsondersteuning

vrijdag 27 september 2019

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (4/5) deskundige opvoedingsondersteuning, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 13 oktober 2019.

De deskundige opvoedingsondersteuning is binnen de gemeente het aanspreekpunt voor kinderen, jongeren en gezinnen in het kader van opvoedingsvragen. Als deskundige werk je nauw samen met de coördinator Huis van het Kind en met lokale welzijnspartners om resultaten te behalen. Je werkt projectmatig en outreachend, zet de nodige structuren op en ondersteunt deze om de bestaande dienstverlening af te stemmen op maat van kinderen, jongeren en gezinnen.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij richten zich hiervoor naar de vacature op het intranet of vragen informatie op bij Tom Smet (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 13 oktober 2019 je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

via mail (voorkeur) aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De kandidaten moeten slagen in een schriftelijke (6 november, avond) en mondelinge proef (18 november). We nodigen de beste kandidaat uit voor een assessment.

Bij meer dan 20 kandidaturen is er een CV-screening (criteria voor deze screening zijn onder andere: ervaring in het werkveld, relevante opleiding, ervaring in een lokaal bestuur, functiegerichte motivatie, ervaring in de gevraagde competenties beschreven in de functiebeschrijving, …).

We leggen een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be