Naar inhoud
Gemeente Mol

Hummingbird en restaurant Taupe doen alvast mee aan de kerstmarkt, jij toch ook?

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 30 september 2019

Op zaterdag 21 en zondag 22 december staat er een gloednieuwe kerstmarkt op het programma: twee dagen gezelligheid in knappe houten chalets op parking ’t Getouw! Met Hummingbird Bar en restaurant Taupe zijn we al zeker van twee toppers op de kaart! Ben jij een handelaar, een eigenaar van een foodtruck of lid van een vereniging en kunnen jullie een extra centje gebruiken? Schrijf je meteen in op www.gemeentemol.be/inschrijvenkerstmarkt.

Het belooft een fantastische editie te worden! Inschrijven kan nog tot en met 3 november. 

Twee dagen
We zorgen voor een tweedaags evenement met een avondeditie zodat iedereen tijd genoeg heeft om eens langs te komen. Op zaterdag ben je welkom van 12 tot 22 uur, zondag start de Kerstmarkt ook om 12 uur maar sluit ze iets vroeger om 19 uur.

Houten chalets
Dit jaar kiezen we voor mooie houten chalets in plaats van tenten. Dit zorgt voor wat meer warmte en geeft elke deelnemer de kans om hun waren in een mooi, winters kader uit te stallen. Elektriciteitsaansluiting wordt voorzien in elke chalet.

Prijzen
Om deel te nemen aan de Kerstmarkt, betaal je een vergoeding die aangepast is aan het soort deelnemer:

  • Verenigingen betalen een vaste retributie van 100 euro per houten chalet voor één dag, 150 euro voor twee dagen.
  • Handelaars betalen een vaste retributie van 200 euro per houten chalet voor één dag, 250 euro voor twee dagen.
  • Foodtrucks, foodcaravans en creatieve foodstands betalen een vaste retributie van 250 euro voor twee dagen (enkel twee dagen mogelijk).

Bij het selecteren van de deelnemers, houdt de dienst toerisme rekening met de variatie van het aanbod en de attractiviteit van de stand. Je kan je inschrijven om een standje één of twee dagen uit te baten. De dienst toerisme geeft bij de selectie voorrang aan kandidaten die twee dagen blijven. 

Deelnemen?
Inschrijven doe je ten laatste zondag 3 november via www.gemeentemol.be/inschrijvenkerstmarkt. Samen maken we er een succesvolle editie van!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be