Gemeentebestuur verwelkomt nieuwe inwoners tijdens onthaaldag

maandag 7 oktober 2019

Bijna 150 nieuwe inwoners gingen in op de uitnodiging van het gemeentebestuur om op zaterdag 5 oktober deel te nemen aan de ‘onthaaldag’. Elk jaar heeft het gemeentebestuur de gewoonte alle nieuwe inwoners van het afgelopen jaar uit te nodigen voor een kennismakingsdag.

De dag startte in Zaal ‘t Getouw met een presentatie door burgemeester Wim Caeyers. Hij stelde onze gemeente voor aan de hand van de gemeentelijke website. Daarna kregen de nieuwe inwoners een videofilm te zien waarin alle troeven van onze gemeente aan bod kwamen. Vervolgens stapte iedereen op de bus voor een begeleide rondrit door onze gemeente. Onderweg gaf een gids een woordje uitleg bij de plaatsen die men passeerde. De onthaaldag nieuwe inwoners werd afgesloten met een receptie in ‘t Getouw.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 68, communicatie@gemeentemol.be