Gemeentebestuur zoekt twee deeltijdse verpleegkundigen

dinsdag 24 september 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse en een deeltijdse verpleegkundige (75%)  (niveau B of C, salarisschaal BV1-BV3  of C3-C4) in contractueel dienstverband. Het gaat om contracten van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 20 oktober. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging van de bejaarden. Je zoekt en hanteert de beste verpleegmethoden voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Je werkt in een volcontinu systeem, met vroege en late shiften en weekendshiften. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Jouw profiel

Je bent een teamspeler en zorgt voor een duidelijke doorbriefing van informatie naar de collega’s die jouw dienst opvolgen. Aan de andere kant kan je ook zelfstandig werken en ben je in staat om zelf oplossingen te zoeken in bepaalde situaties. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid om in shiften te werken en om 1 weekend op de 2 te werken.

Om deel te kunnen nemen aan de aanwervingsprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Houder zijn van de beroepstitel van (gegradueerd of bachelor) verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een visum van verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld, master in de verpleegkunde) (niveau B) of beschikken over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) (niveau C) of het diploma van ‘gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5’ (niveau C).

Ons aanbod

Wij bieden een halftijds- of deeltijds (75%) contract van onbepaalde duur aan. Naast het loon volgens barema (afhankelijk van je diploma – verloning op niveau C of op niveau B) kunnen wij jou nog het volgende aanbieden:

• eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen
  • een aantal extralegale voordelen aan zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via ‘Benefits at Work’
  • tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat wij vinden dat je als verpleegkundige een belangrijke taak te vervullen hebt binnen de zorg op maat van onze bewoners
  • een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • een filevrij te bereiken werkplaats

Relevante ervaring uit de privésector wordt meegenomen in de berekening van je anciënniteit.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 20 oktober 2019 door ons jouw motivatiebrief te bezorgen samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van je diploma verpleegkunde
  • je visum als verpleegkundige

Sollicitaties kunnen op volgende manieren bezorgd worden:

• per brief (poststempel geldt) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Tom Smet, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
  • via mail aan vacature@gemeentemol.be

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve ervoor te zorgen dat je mail niet zwaarder wordt dan 10 Mb.

De selectieprocedure bestaat enkel uit een mondelinge selectieproef die plaatsvindt op woensdag 20 november 2019.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be