Naar inhoud
Gemeente Mol

Iedereen welkom op presentatie ‘Ontwerp strategisch meerjarenplan 2020 – 2025’

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 23 september 2019

Al onze inwoners, leden van onze adviesraden en geïnteresseerden zijn welkom op de presentatie ‘Ontwerp van strategisch meerjarenplan 2020 – 2025’. Deze gaat door op dinsdag 8 oktober om 20 uur in Zaal ’t Getouw. Burgemeester Wim Caeyers vertelt wat onze grootste speerpunten zijn, hoe we samen streven naar een #MooiMol en welke financiële uitdagingen ons te wachten staan. Na de presentatie krijgt iedereen tot 8 november de kans om feedback te geven op dit plan.

Afgelopen maanden stonden in het teken van het opstellen van het meerjarenplan 2020-2025. Dit plan vertelt ons wat we de komende zes jaar willen realiseren en hoe we dit gaan betalen. Tijdens de presentatie het ‘Ontwerp van strategisch meerjarenplan 2020 – 2025’ vertelt burgemeester Wim Caeyers hoe het gemeentebestuur de financiële en maatschappelijke uitdagingen de komende jaren wil uitpakken.

  • Wat willen we de komende jaren realiseren?
  • Hoe streven we samen naar een #MooiMol?
  • Welke financiële uitdaging staat ons te wachten?
  • Wat zijn onze inhoudelijke speerpunten?
  • Voor welke beleidsdomeinen en concrete projecten voorzien we de nodige investeringen?
  •  …

 

Het ontwerp van meerjarenplan bevat heldere antwoorden op al deze vragen.

 

Wat denk jij?

In maart organiseerde het gemeentebestuur een grote fysieke en online ideeënmarkt waarop iedereen de kans kreeg om waardevolle plannen, ideeën en voorstellen te doen voor deze nieuwe beleidsperiode. Deze ideeën werden verwerkt in het ontwerp strategisch meerjarenplan 2020-2025. Ook nu krijgt iedereen tot uiterlijk 8 november de kans om feedback te geven op het ‘Ontwerp strategisch meerjarenplan 2020 – 2025’. Dit doe je met een mail naar communicatie@gemeentemol.be.

Meer info: strategische cel, 014 33 07 42, katrien.raeymaekers@gemeentemol.be