Kortingen en extraatjes voor mensen met beperking tijdens ‘(on)beperkte maand’

vrijdag 13 september 2019

Mensen met een beperking worden in oktober tijdens de ‘(on)beperkte’ maand extra verwend. Een aantal Molse handelaars en diensten tonen hun hart voor mensen met een beperking en verwennen hen met kortingen en extraatjes. Haal snel je bonnenblad af aan de balie van Ten Hove, Jakob Smitslaan 28! Meer info vind je op www.gemeentemol.be/onbeperktemaand.

Je ontvangt een bonnenblad als je een erkenning hebt van het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap), als je hiervoor een aanvraag indiende of als je gebruik maakt van een dienstverlening voor personen met een beperking. Breng zeker bewijs mee om dit aan te tonen.

Het bonnenblad biedt kortingen en extraatjes tijdens de maand oktober bij:

• Ten Hove: gratis fluohesje af te halen na 14 oktober
  • Bistro Apollon: gratis tas koffie bij bestelling dagmenu
  • Bel&Bo: kans op 5 euro shoptegoed
  • CrazyIdee (watertrein bij Jachthaven Port Aventura): 2 gratis tickets
  • Deezkids: 30% korting op één artikel naar keuze voor iedere jongere + snoepje of speelgoedje voor kinderen
  • Zwembad Vita Den Uyt: 50% korting
  • Lokaal dienstencentrum in Ten Hove: één gratis consumptie met kleine versnapering
  • Est’Elle: mooi armbandje bij iedere aankoop
  • Jos Daems: verrassingspakket en shoppingtas bij iedere aankoop, hulp bij in- en uitstappen
  • Workshop handwerk, linnenzak maken, 19 oktober: gratis deelname
  • Scootmobiel-rit, 31 oktober: gratis drankje na de rit
  • Fakkeltocht, 17 oktober: begeleiding waar nodig op vraag, minimum één week vooraf aanvragen via 014 33 16 00
  • Iedereen zingt zoals hij gebekt is, 13 oktober: gratis koffie en thee
  • Gespreksavond voor ouders van kinderen met een beperking, 9 oktober: gratis koffie en thee
  • Blind(sports)date, 2 oktober: gratis drankje
  • G-force: Balspecial ‘fluo editie’, 2 oktober: gratis gadget

Kijk voor meer info over de activiteiten op www.gemeentemol.be/onbeperktemaand.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be