Naar inhoud
Gemeente Mol

Theaterstuk ‘Posterloo’ zoekt helpende handen voor en achter de schermen!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 16 september 2019

Altijd al eens deel willen uitmaken van een bruisend theatergezelschap? Ootello pakt in februari en maart 2020 opnieuw uit met een grote productie van eigen hand: ‘Posterloo’. Het gemeentebestuur roept op om je te komen uitleven voor of achter de schermen. Acteurs, decorbouwers, kapsters, kleermakers, schminkers, techniekers, … melden zich aan via info@ootello.be

Meer dan 10 jaar na het grote succes ‘Leve de jongens!’ Is Ootello daar weer met een spektakelstuk. Het belooft een ongelofelijke ervaring te worden.

Verhaal
Het toneelstuk speelt zich af in de 16e eeuw, waarin een jonge Kempische abt en zijn Molse muze vechten voor meer vrijheid, verdraagzaamheid en… elkaar!

Inschrijven
De repetities en werkgroepen starten vanaf oktober. Jij kan nog deelmaken van het team! Ootelloo zoekt nog heel wat acteurs en actrices voor grote en kleine rollen. Als je niet graag in de schrijnwerpers staat, ben je welkom in het team achter de schermen! Leef je uit in de bouw van de decors, het ontwerpen en maken van de kledij, de geluids- en lichttechniek, de grime en zeker niet te vergeten de organisatie en de tap!

Interesse? Laat dit zo snel mogelijk weten via info@ootello.be

Meer info: Ootello, 014 31 77 56, info@ootello.be