Gemeentebestuur zoekt ICT-directeur

vrijdag 13 september 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse directeur ICT, in statutair dienstverband dienstverband, niveau A, salarisschaal A5a-A5b. Solliciteren kan tot en met 6 oktober 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als directeur ICT geef je het ICT-beleid van onze gemeente mee vorm en bouw je dit verder uit. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de ICT-strategie, de ontwikkeling van de afdeling en de ICT-ondersteuning noodzakelijk voor het doen slagen van veranderingstrajecten waarbij ICT een cruciale rol speelt.

Als directeur ICT ben je een people manager. Je leidt de afdeling ICT en hebt aandacht voor het teamwork. Je zorgt ervoor dat de afdeling de vooropgestelde doelen bereikt en verzekert een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening. Vanuit de praktijk lever je een bijdrage naar het beleid toe.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Statutaire tewerkstelling en langdurige werkzekerheid
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een masterdiploma of een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure. De beste kandidaat krijgt een afspraak voor de psychotechnische proef.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet (tom.smet@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 6 oktober 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae;
  • een kopie van je masterdiploma of een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs;

bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

We leggen een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be