Reserveer een standplaats voor boekenverkoop bibliotheek op zaterdag 12 oktober

vrijdag 13 september 2019

Op zaterdag 12 oktober kan je als particulier je eigen boeken, cd’s, dvd’s verkopen tijdens de jaarlijkse boekenverkoop van de bib. Interesse? Reserveer dan uiterlijk op 3 oktober een tafel via bibliotheek@gemeentemol.be, 014 33 07 64 of aan de balie van de bib. Per tafel betaal je een voorschot van 10 euro. Let op! De plaatsen zijn beperkt.

Het voorschot krijg je terug op de dag zelf. Je reservatie is pas geldig na betaling van het voorschot. De bibliotheek voorziet voldoende tafels in Zaal ’t Getouw. Vanaf 9 uur mag je beginnen opstellen. De boekenverkoop zelf vindt plaats op 12 oktober van 10 tot 16 uur. De toegang is gratis. Tussendoor genieten je van muzikaal talent en een heerlijk tasje koffie.

Meer info: bibliotheek, 014 33 07 64, bibliotheek@gemeentemol.be