Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

vrijdag 6 september 2019

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week) in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging) voor een spoedige indiensttreding. Interesse? Stuur ten laatste op 29 september 2019 je kandidatuur bij voorkeur via e-mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als begeleid(st)er van de buitenschoolse kinderopvang sta je in voor het begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvrije dagen. Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om samen met de kinderen te spelen.

Je moet in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • bachelor- of masteropleiding
  • een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Interesse?

Stuur ten laatste op 29 september 2019 je sollicitatiebrief samen met:

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma (verplicht)

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Er wordt een werfreserve aangelegd.

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 4 oktober 2019. Je ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging. Bij het selectiegesprek bezorg je ons een uittreksel uit het strafregister (model 2).

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be