Vrijwillige stewards gezocht voor vlot verloop verkiezingen op zondag 9 juni

Gepubliceerd op  vrijdag 19 april 2024 om 11.41 uur

Wil jij tijdens de verkiezingen op zondag 9 juni als vrijwilliger een handje toesteken voor een vlot verloop van de stemgang? Stel je dan kandidaat als vrijwillige steward verkiezingen. We werken in 2 shiften: van 7 tot 11.30 en van 11.30 tot 16 uur. Je kiest zelf welke shift jou past. Per locatie, 14 in totaal, zoeken we 2 vrijwilligers per shift. Interesse? Meld je dan via vrijwilligers@gemeentemol.be. Wij zetten de koffie mét koffiekoek alvast klaar!

Als vrijwillige steward zorg je voor een vlotte stemgang in samenwerking met de wijkagenten:

• Verkeerscirculatie mee ondersteunen
  • Parkeermogelijkheden bewaken en begeleiden
  • Vragen beantwoorden
  • Personen met of zonder beperking begeleiden tot aan het stemlokaal. Ondersteuning bij het stemmen gebeurt door een vertrouwenspersoon, niet door de steward.

Op volgende locaties worden vrijwillige stewards ingezet:

• Centrum, Sporthal Den Uyt (grote zaal + turnzaal), Rode-Kruislaan 20
  • Ezaart, basisschool Mozawiek (eetzaal + klas 6B), St.-Willebrordusstraat 10
  • Achterbos, basisschool De Toren (sporthal + klaslokaal nieuwe blok + eetzaal), Achterbos 27
  • Millegem, basisschool Millekemol (turnzaal + muziekklas), St.-Odradastraat 10
  • Sluis, basisschool Stapsteen (blokkenkamers buitenschoolse kinderopvang), Sluis 157
  • Rauw, basisschool De Zandloper (eetzaal + sportzaal), Gemeenteheistraat 1
  • Ginderbuiten, basisschool Klim-Op (klaslokaal nieuwe blok + eetzaal + turnzaal), Ginderbuiten 212
Jakob Smitslaan 24 , 2400 Mol
Tel.