Voetbalvelden Don Boscostraat komende maand niet bespeelbaar, pas ingezaaid

Gepubliceerd op  maandag 1 juli 2024 om 10.28 uur

De 2 voetbalvelden in de Don Boscostraat langs domein Galbergen mogen de komende maand niet bespeeld worden. De velden kregen zopas een tussentijdse onderhoudsbeurt waarbij ze opnieuw bemest en ingezaaid werden. Het afgelopen jaar heeft het gemeentebestuur fors geïnvesteerd in het opnieuw bespeelbaar maken van beide terreinen om ook ’s avonds te trainen. De terreinen worden intensief gebruikt door KFC Mol nadat één van hun terreinen in Donk buitengebruik werd gesteld door de historische asbestverontreiniging. Het gemeentebestuur levert alle mogelijke inspanningen om de terreinen in goede conditie te houden. Buiten de gebruiksuren van KFC Mol zijn ook recreatieve voetballers er welkom om een balletje te trappen. Maar nu dus even niet.

Sporthal Den Uyt Rode-Kruislaan 20 , 2400 Mol
Tel.