Verkeersmaatregelen in Ginderbuiten vanaf maandag 12 februari door werken aan nutsleidingen

Gepubliceerd op  vrijdag 9 februari 2024 om 11.28 uur

Vanaf maandag 12 februari – een bewuste start tijdens de krokusvakantie – voeren Fiberklaar en Fluvius werken uit in Ginderbuiten met impact op het verkeer. Zo wordt er gewerkt ter hoogte van de rotonde en in de Kapellestraat tussen Ginderbuiten en Brandstraat. We geven een overzicht van de verkeersmaatregelen.

Deze werken werden in samenspraak met Fiberklaar en Fluvius bewust tijdens de krokusvakantie ingepland. Op die dagen is er minder woon-werkverkeer en valt het schoolverkeer weg.

  • Rotonde wordt beurtelings met tijdelijke verkeerslichten

Op maandag 12 en dinsdag 13 februari wordt de aftakking van en naar Toemaathoek op de rotonde afgesloten. Ook de ontsluiting van de Kempenstraat naar Ginderbuiten zal die dag afgesloten zijn. Op de overgebleven helft van de rotonde geldt beurtelings verkeer met tijdelijke verkeerslichten. Je kan de Zuiderring vlot bereiken via de andere op- en afrit richting Lommel. Fietsers gebruiken de Winterstraat om naar Toemaathoek of Ginderbuiten te rijden.

  • Stukje Kapellestraat wordt éénrichtingsverkeer

In het gedeelte van de Kapellestraat tussen Ginderbuiten en Brandstraat geldt gedurende vermoedelijk 3 weken éénrichtingsverkeer. Je kan dit stukje Kapellestraat nog gebruiken vanuit Ginderbuiten richting Brandstraat. In de andere rijrichting rijd je om via Brandstraat – Ginderbuiten.

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Morgen
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 19 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 19 uur