Sint-Apollonialaan ter hoogte van Keirlandse Zillen dicht tot vrijdag 28 april

Gepubliceerd op  woensdag 26 april 2023 om 14.52 uur

Tot en met vrijdag 28 april kan je tijdelijk niet vanuit de Keirlandse Zillen de Sint-Apollonialaan indraaien. Ook de omgekeerde rijrichting is uitgesloten voor autoverkeer. Het tijdelijk afsluiten van de weg is noodzakelijk voor het aanpassen van de nutsleidingen in de aanloop naar het rioleringsproject Sint-Apollonialaan. De doorstroming Keirlandse Zillen – Nijverheidsstraat of Keirlandse Zillen – Hangarstraat blijft perfect mogelijk.

Om de nutsleidingen aan te passen voor het rioleringsproject Sint-Apollonialaan moet de Sint-Apollonialaan gekruist worden vanuit de hoogspanningscabine op de hoek Keirlandse Zillen – Sint-Apollonialaan. Deze werken omvatten ook alle voorbereidende werken om de stroomvoorzieningen voor het spoorverkeer te verzwaren.

Omleiding

Een lokale omleiding is voorzien via Nijverheidsstraat – Tortelstraat – Ambachtsstraat en omgekeerd. Fietsers volgen de afzonderlijk bewegwijzerde omleiding via de doorsteken naar de wijk Bosveld. De fietsomleiding geldt uitsluitend tijdens de werkuren.

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Gesloten
Morgen
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur