Reserveer vanaf nu afficheborden via Evenementenkluis

Gepubliceerd op  dinsdag 6 februari 2024 om 9.55 uur

Vanaf nu kan je via de Evenementenkluis een vak op de afficheborden reserveren. Onze gemeente heeft 17 afficheborden die opgesteld staan aan de grote invalswegen. Molse verenigingen en verenigingen uit onze buurgemeentes kunnen via deze borden promotie maken voor hun activiteit. Ze reserveren online een periode die vrij is en plakken daarna affiches op de gevraagde vakken binnen deze periode. De aanvraag is pas definitief na een bevestiging door de dienst jeugd en sport in de Evenementenkluis. Alle info en een handleiding vind je op www.gemeentemol.be/afficheborden.

Het gemeentebestuur stelt via de dienst jeugd en sport afficheborden ter beschikking. Elk metalen affichebord is met kaders ingedeeld in zes vakken van het formaat A1. Dit houdt in dat in elk vak ofwel 1 affiche A1, 2 affiches A2 of vier affiches A3 moet worden geplakt. Een overzicht van de locaties van de afficheborden bekijk je op www.gemeentemol.be/stratenplan.

Locaties afficheborden

De afficheborden staan op volgende locaties:

1. Borgerhoutsendijk > Ginderbroek
  2. Brandstraat > Ginderbuiten
  3. Gompelbaan > Gompel
  4. Hofstede (spoorweg Millegem) > Millegem
  5. Kerkplein Achterbos > Achterbos
  6. Kerkplein Ezaart > Ezaart
  7. Kruisven (zandpad campus Sint-Paulus) > Centrum
  8. Nieuwstraat – De Biststraat > Centrum
  9. Sluis/Katerat > Sluis
  10. St.-Apollonialaan – Keirlandse Zillen > Centrum
  11. Kruispunt Turnhoutsebaan – Bossestraat > Centrum
  12. Wandelweg (langs De Nete) > Centrum
  13. Boeretang > Donk
  14. Kruispunt Sun Parks > Rauw
  15. Statieplein aan voetgangerstunnel > Centrum
  16. Hofstraat aan voetgangerstunnel > Centrum
  17. Wezel Tennis – Tennislaan > Wezel

Hoe reserveren?

Je doet je aanvraag via de Evenementenkluis. Je aanvraag is pas geldig na goedkeuring door de dienst jeugd en sport in de Evenementenkluis.

Je kan een vak reserveren voor maximum 3 weken. In deze periode moet je dit vak op alle borden met de affiche van jouw activiteit beplakken.

Voordelen

• Je aanvraag zit gebundeld in één platform. Je kan de afficheborden aanvragen als je je activiteit ingeeft in de Evenementenkluis.
  • Je vraagt alles online aan en ziet onmiddellijk of de gevraagde weken vrij zijn.
  • Je weet meteen in welk vak je moet plakken.
  • De kalender is altijd up-to-date.
  • De aanvraag is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Sporthal Den Uyt Rode-Kruislaan 20 , 2400 Mol
Tel.