‘Oud lief’: tal van senioren genoten van warme liefdevolle ontmoeting

Gepubliceerd op  vrijdag 9 februari 2024 om 11.39 uur

Donderdag 8 februari vond in het Miloheem de ontmoeting ‘Oud lief’ plaats. Tal van 75-plussers en rolstoelvaste of zwaar zorgbehoevende 65-plussers uit onze gemeente genoten er van een vriendenmaaltijd. De seniorenraad zorgde voor lekker eten, een geweldig optreden van The Jackets en gelegenheid om te dansen, te zingen en samen te babbelen over vroeger, over nu en over graag gezien worden. Het werd een warm en liefdevol moment met leeftijdsgenoten.

‘Ik hou van jou.’ Zo gewoon, zo deugddoend als iemand het oprecht tegen je zegt. Valentijnsdag is een dag waarop ‘gaarne zien’ extra aandacht krijgt. Daarom nodigden we alle 75-plussers (°1949) en rolstoelvaste of zwaar zorgbehoevende 65-plussers die in onze gemeente wonen uit voor onze jaarlijkse vriendenmaaltijd. Ook mensen met dementie waren van harte welkom.

Dankjewel aan iedereen die z'n steentje bijdroeg om er een echt feest van te maken. Jullie maken Mooi Mol!

Seniorenplus

Dinsdag- en vrijdagvoormiddag vrije inloop van 9 tot 12 uur. Meld je eerst aan bij de onthaal- en informatiebalie welzijnssite Ten Hove, Jakob Smitslaan 24.

Openingsuren Seniorenplus
Jakob Smitslaan 28 , 2400 Mol