Onderzoek naar horeca voor bezoekers, buurtbewoners en handelaars

Gepubliceerd op  dinsdag 2 april 2024 om 11.08 uur

Hoe kunnen we onze Molse horeca nog beter ondersteunen? Dat onderzoeken leerlingen van onze KSOM-scholen in samenwerking met het gemeentebestuur.  We hebben vier verschillende enquêtes. Je kan er één invullen als bezoeker, buurtbewoner en ondernemer voor 30 april via de links hieronder. Elke deelnemer maakt kans  op een Mols Kadoke van 25 euro! De resultaten van dit onderzoek vormen de basis voor een sterk horecabeleid.

Het gemeentebestuur rekent voor dit onderzoek op leerlingen van het vijfde middelbaar van de Molse KSOM-campussen. Zij bereiden dit onderzoek voor en voeren het uit. Dit onderzoek biedt dus niet enkel een meerwaarde voor de Molse horeca, maar ook voor de jongeren die leren om een onderzoek op te stellen en uit te voeren.

Vier doelgroepen
De enquête bevraagt vier doelgroepen:

Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.