Nog geen UiTPAS-app? Installeer hem nu en spaar voor jezelf én je gezin

Gepubliceerd op  maandag 5 februari 2024 om 9.15 uur

Met de vernieuwde UiTPAS-app spaar je vanaf nu niet enkel punten voor jezelf, maar ook voor alle leden van je gezin! Handig voor bijvoorbeeld gescheiden ouders of pleeggezinnen. Maar evengoed handig als je vaak je fysieke UiTPAS vergeet. Met de app op je smartphone heb je je UiTPAS altijd bij. Gespaarde punten ruil je om voor leuke voordelen, zoals een drankje in ons lokaal dienstencentrum in Ten Hove, bloemzaadjes, een lekker warme buff, een fiets- of wandelkaart van Visit Mol of een gratis zwembeurt bij Vita Den Uyt.

De UiTPAS kan je vergelijken met een klantenkaart van de winkel, maar dan voor vrijetijdsactiviteiten. We noemen de UiTPAS dan ook graag dé ‘klantenkaart voor vrije tijd’! Met je UiTPAS spaar je punten als je meedoet aan vrijetijdsactiviteiten. Die punten ruil je achteraf in voor toffe voordelen. Heb je al een fysieke UiTPAS? Installeer dan zeker ook de UiTPAS-app! 

UiTPAS-app

De UiTPAS-app is beschikbaar in de App Store, via Google Play of www.uitpas.be/app. Via de knop ‘Sparen’ centraal onderaan je scherm spaar je eenvoudig punten door de QR-codes te scannen bij activiteiten. Daarnaast vind je in de app een overzicht van alle beschikbare voordelen, dicht bij huis of over heel Vlaanderen. In de rubriek ‘Mijn UiTPAS’ krijg je een overzicht van je eigen welkomstvoordelen, omgeruilde voordelen, spaargeschiedenis en persoonlijke gegevens.

Opgelet: de app is een aanvulling op de fysieke UiTPAS. Je moet dus wel eerst een UiTPAS hebben. Meer info over waar je die kan halen, en hoeveel het kost, vind je op www.gemeentemol.be/uitpas.

Mijn gezin

Vanaf nu kan je in de app ook je gezin toevoegen aan je persoonsgegevens. Via de rubriek ‘Mijn UiTPAS’ > ‘Mijn gezin’ voeg je eenvoudig je gezinsleden toe op basis van hun UiTPAS-nummer en geboortedatum. Handig als je punten wil sparen of ruilen voor je kinderen.

Omruilvoordelen

Gespaarde punten kan je in onze gemeente omruilen voor:

  • een drankje in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove: 5 punten
  • bloemzaadjes: 5 punten
  • reflecterende fietsspaken: 7 punten
  • een lekker warme buff: 7 punten
  • huidskleur stiften: 10 punten
  • een fiets- of wandelkaart van Visit Mol: 20 punten
  • een gratis zwembeurt in Vita Den Uyt bij 1 betalende bezoeker: 20 punten

Daarnaast kan je in heel Vlaanderen leuke voordelen ontdekken!