Gemeentebestuur gaat in het najaar op zoek naar nieuwe algemeen directeur

Gepubliceerd op  maandag 8 juli 2024 om 11.41 uur

Wie interesse heeft om de nieuwe algemeen directeur te worden voor het gemeentebestuur kan solliciteren van 19 augustus tot en met 15 september 2024. De selectieproeven vinden plaats in de maand oktober. Dat besliste de gemeenteraad op maandag 24 juni, samen met de officiële openverklaring van de functie. Het gemeentebestuur zoekt een nieuwe algemeen directeur door pensionering van de huidige directeur. De sollicitatieprocedure wordt volledig opgevolgd door een extern bureau en bestaat uit een CV-screening, een verkennend gesprek, een mondelinge proef en een assessment waarin ook de managements- en leiderschapscapaciteiten getoetst worden. Wie interesse heeft, houdt de communicatiekanalen van het gemeentebestuur in het oog voor meer info over de vacature. Wil je dit zeker niet missen, schrijf dan in voor de jobalert via de knop ‘jobs in je mailbox’ op jobs.gemeentemol.be en duid de categorie ‘leidinggevende functies en beleid’ aan.

Personeel

Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol