Geen lege brooddozen meer in GIBBO Galbergen dankzij schenking Kiwanis Geel

Gepubliceerd op  woensdag 15 november 2023 om 10.26 uur

Alle leerlingen van GIBBO Galbergen genieten ’s middags van gratis soep met brood dankzij een schenking van 6.000 euro van ‘Kiwanis Geel’. GIBBO Galbergen, onze middelbare school voor buitengewoon onderwijs, ontving van de vereniging een schenking voor hun project ‘lege brooddozen’. Het geld wordt verdeeld in 3.000 euro voor dit schooljaar en 3.000 euro voor volgend schooljaar. De soep wordt gemaakt door de leerlingen van de richting voeding.

Met een lege maag kan je niet leren. Daarom startte het team gelijke onderwijskansen (GOK-team) van GIBBO Galbergen met het project ‘lege brooddozen’. Het project wordt gesponsord door ‘De Roze Bakker’ en ‘Kiwanis Geel’.

Kiwanis Geel

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Met verschillende activiteiten halen ze financiële middelen op. Het bijeengebrachte geld schenken ze aan goede doelen zoals dit project.

Sponsors gezocht

Wil jij dit mooie project op lange termijn sponsoren? Neem dan zeker contact op met de school via 014 31 87 42 of gok@gibbo.be en info@gibbo.be.

Adres
Don Boscostraat 39 , 2400 Mol
Tel.
Website