Fiberklaar legt glasvezel in Centrum West

Gepubliceerd op  dinsdag 18 oktober 2022 om 12 uur

Sinds deze week is Fiberklaar actief in de Gasstraat, Vennestraat, Gasthuisstraat en de Schansstraat. Door het rioleringsproject dat momenteel in deze woonwijk loopt, schuiven we deze straten naar voor in de planning van Fiberklaar. De glasvezelverbinding komt onder de oude voetpaden. De werken duren, onder voorbehoud van weersomstandigheden, tot 25 november en zorgen voor beperkte hinder. De aannemer levert alle mogelijke inspanningen om de woningen bereikbaar te houden.

De werken gebeuren in verschillende fases:

  • Gasstraat: 17 tot en met 28 oktober
  • Vennestraat en Schansstraat: 24 oktober tot en met 4 november
  • Gasthuisstraat: 7 tot en met 18 november
  • Collegestraat: 14 tot en met 25 november

Bereikbaarheid woningen
De aannemer levert alle mogelijke inspanningen om de woningen bereikbaar te houden. De werkploeg legt elke werkdag ongeveer 150 meter sleuven in de berm open. De gegraven sleuf wordt na het plaatsen van de kabel zo snel mogelijk - meestal dezelfde dag - opnieuw opgevuld. Bewoners kunnen te voet steeds hun woning bereiken dankzij een voetgangersbrug. Na aanleg van de ondergrondse kabels wordt alles opnieuw hersteld.

Je garage of oprit is tijdens de werken mogelijk even niet bereikbaar. De aannemer vraagt alle bewoners om hun wagen tijdens de werken niet in de garage of op de oprit te parkeren als je deze overdag nodig hebt. De geplande datum kan verschuiven door weerverlet of andere onvoorziene omstandigheden.

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Afspraak: 9 tot 12 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur
Morgen
Gesloten