Computerproblemen? Ook tijdens de vakantie kan je terecht bij Digiknop in Ten Hove

Gepubliceerd op  woensdag 3 juli 2024 om 8 uur

Of je computer nu een foutmelding geeft of je weet niet welke computer je best koopt. Ook tijdens de vakantie staat Digiknop voor je klaar! Digiknop organiseert verschillende oefenmomenten tijdens de zomervakantie in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Deze oefenmomenten zijn gratis en inschrijven is niet nodig. Kom gewoon tijdens één van de inloopmomenten langs. Wil je graag computerlessen volgen? Schrijf je dan op 9 of 10 augustus in voor de cursussen van het najaar.

Digiknop bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die je graag op weg helpen met computer en tablet. Ook tijdens de vakantie helpen zij je graag verder!

Wekelijks vrij inloopmoment

Kom elke vrijdag van 10 tot 12 uur het vrije inloopmoment van Digiknop. Je vindt de digihelpers in het computerlokaal van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove.

Hulpmoment voor personen met een beperking op 9 juli of 13 augustus

Oefen met of installeer bepaalde hulpmiddelen op je computer of smartphone. Op dinsdag 9 juli en dinsdag 13 augustus organiseert Digiknop een vrij inloopmoment voor personen met een beperking. Van 9 tot 12 uur helpen digihelpers je verder in het computerlokaal van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove.

Computerdokter op 20 juli of 10 augustus

Kom op zaterdag 20 juli of zaterdag 10 augustus naar de computerdokter en krijg hulp bij verschillende computerproblemen. Of je computer nu een foutmelding geeft of je weet niet welke computer je best koopt? De computerdokters helpen jou verder met al je computervragen. Van 9 tot 12 uur ben je welkom in het computerlokaal van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove.

Inschrijven cursussen najaar op 9 en 10 augustus

Van september tot aan de kerstvakantie organiseert Digiknop verschillende cursussen over computer, tablet en smartphone. Inschrijven is verplicht en kan op vrijdag 9 augustus van 18 tot 21 uur, of op zaterdag 10 augustus tussen 9 en 12 uur. De inschrijvingen vinden plaats in zaal 3 en 4 in het lokaal dienstencentrum van Ten Hove.

Adres
Jakob Smitslaan 28 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Morgen
Afspraak: 9 tot 12 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur