Centrum West op schema: rioleringswerken schuiven naar Schansstraat

Gepubliceerd op  vrijdag 10 februari 2023 om 12.08 uur

De tweede fase van Centrum West zit nog volledig op schema. Als de rioleringswerken in de Vennestraat afgewerkt zijn, wordt er aansluitend gestart met het warmtenet. Parallel hiermee verschuiven de rioleringswerken naar de Schansstraat en het vervolg van de Collegestraat (tot aan Gasstraat/Gasthuisstraat).

Vooraleer de effectieve rioleringswerken starten plaatst de aannemer op dinsdag 14 en woensdag 15 februari de droogzuiging aan de even kant van de Collegestraat en de oneven kant van de Schansstraat. Op maandag 20 februari starten de werken zelf in de Collegestraat.

Aanleg warmtenet

Samen met de werken in de Collegestraat en Schansstraat start in de Vennestraat de aanleg van het warmtenet in opdracht van Fluvius.

Bewonersbrief

De aannemer verwittigde de bewoners van de Collegestraat en Schansstraat met een brief en doet er alles aan om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Tijdens de werken geldt in deze straten een parkeer- en stilstaanverbod. Wanneer de rioleringswerken voor de oprit plaatsvinden is de woning ook voor bewoners tijdelijk onbereikbaar. De aannemer houdt deze periode zo kort mogelijk.

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Morgen
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur