Bodem verontreinigd door lekkende mazouttank? Vraag financiële steun aan voor sanering!

Gepubliceerd op  maandag 18 september 2023 om 9.47 uur

Vermoed je dat je bodem verontreinigd is door een lek in je mazouttank of –leiding? Het Promaz-fonds helpt om de bodemsanering uit te voeren of door financieel tussen te komen, ook voor bodemsaneringen uit het verleden. Om te achterhalen of je in aanmerking komt voor een tussenkomst van het Promaz-fonds, raadpleeg je www.promaz.be > Doe de test. Een aanvraag doe je voor 28 februari 2025 via het formulier op dezelfde website.

Het Promaz-fonds kwam tot stand dankzij een samenwerking tussen de federale en regionale overheden. Zowel gebouwen met een woonfunctie (appartementen, gezinswoningen, …) als niet-residentiële gebouwen (kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, …) komen in aanmerking en kunnen een aanvraag indienen.

Aanvraag indienen
Om te achterhalen of je in aanmerking komt voor een tussenkomst van het Promaz-fonds, raadpleeg je best www.promaz.be. Door enkele vragen in ‘Doe de test’ te beantwoorden, weet je onmiddellijk of je een tussenkomst van Promaz kunt verwachten. Aanvragen tot tussenkomst kunnen gebeuren met het online formulier op deze website, of door een aangetekend schrijven te sturen. Elke aanvraag kan worden ingediend tot en met 28 februari 2025 en moet ontvankelijk worden verklaard door het fonds.

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Morgen
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 19 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 19 uur