Begraafplaats Wezel: Opbouwfase start op dinsdag 21 november

Gepubliceerd op  vrijdag 17 november 2023 om 12.29 uur

De begraafplaats van Wezel is aan de volgende fase van de herinrichting toe. De aannemer start op dinsdag 21 november met de aanleg van verharde paden, plaatsing van zitbanken en fietsenrekken, groenaanleg, … Nadien nemen onze eigen collega’s het over om de afscheidsruimte te bouwen. De werken zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, in het voorjaar afgerond zijn. Tijdens de werken blijft de begraafplaats steeds toegankelijk.

Hoewel de begraafplaats altijd toegankelijk blijft, vragen we uiteraard aan de bezoekers om rekening te houden met de werkzaamheden. De aannemer moet op veel verschillende delen van de begraafplaats zijn, waardoor op bepaalde momenten een klein deel van de begraafplaats minder goed te bereiken is.

Zoals in Rauw
Gelijkaardig aan wat enkele jaren geleden met de begraafplaats in Rauw gebeurde, zorgen we nu ook voor de begraafplaats van Wezel. We voeren deze herinrichting uit met veel respect voor de nabestaanden en overledenen. Dankzij de herinrichting kan je meer tot rust komen op de begraafplaats in een natuurlijke omgeving. Met zorg en aandacht voor biodiversiteit en ecologie trekken we bijen en vlinders aan. 

Opbouw afscheidsruimte
Als de aannemer klaar is met de voorbereidingen, nemen onze collega’s het opnieuw over. Zij bouwen een afscheidsruimte in het midden van de begraafplaats. De afscheidsruimte geeft bezoekers de mogelijkheid om, beschut tegen regen, wind en omgevingslawaai, afscheid te nemen van hun dierbare. 

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Afspraak: 9 tot 12 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur
Morgen
Gesloten