Jeugdkamp De Maat

Maak afspraak voor aanvraag

Maak afspraak voor bezichtiging

Wat?

Vzw Jeugdkamp De Maat beheert het gelijknamige jeugdverblijfcentrum.  Het ligt in het uitgestrekte groen op de weg naar Postel. De gerenoveerde bijgebouwen van een verdwenen kasteel en het aangrenzend park geven het jeugdkamp een uniek karakter.

Er zijn twee gebouwen, het hoofdgebouw voor 75 personen en zelfs meer en het boswachtershuis voor groepen tot 15 personen. Beide gebouwen zijn volledig ingericht in functie van hun capaciteit.  De groepen moeten zelf koken en poetsen.

In het aangrenzende park kan je, mits het in acht nemen van een aantal regels, naar hartenlust sporten en spelen.

Jeugdkamp De Maat wordt erkend door het Agentschap voor Jeugd van de Vlaamse Overheid en door Toerisme Vlaanderen.  Het voldoet aan alle eisen inzake hygiëne, comfort en veiligheid.

Voor wie?

  • Jeugd in verenigingsverband zoals jeugdbewegingen, scholen,…
  • Volwassenenverenigingen kunnen bij uitzondering
  • Privéfeesten zijn uitgesloten

Voorwaarden?

Je kan de gebouwen samen of apart huren voor een dag, enkele dagen, een weekend,… In de maanden juli en augustus kan je het hoofdgebouw enkel huren in blokken van tien dagen.

Prijs?

Voor de prijzen kan je best even contact nemen, er zijn diverse categorieën. Prijs-kwaliteit zit je zeker goed.

Hoe?

Maak afspraak voor aanvraag

Maak afspraak voor bezichtiging

Hoe verder?

Na de reservering wordt er een contract in tweevoud opgestuurd, samen met het reglement. Je stort dan een waarborg en stuurt een door jou ondertekend contract op. Vanaf dit moment ligt de boeking vast.

Reglement?

Het huishoudelijk reglement wordt bij reservatie toegestuurd.  De basis is uiteraard dat je de gebouwen en de omgeving met respect behandeld en zorgt dat de groepen na jou in dezelfde omstandigheden kunnen verblijven.

Adres
De Maat 4 , 2400 Mol
GSM
Adres
De Maat 4 , 2400 Mol
GSM