Grabbelpas

Schrijf online in

Bekijk online brochure paas- en zomervakantie

Bekijk online brochure tieneractiviteiten zomervakantie

Bekijk de foto's van afgelopen vakanties

Wat?

Grabbelpas is een boeiende en afwisselende vrijetijdsbesteding voor kinderen en jongeren tijdens de schoolvakanties (uitgezonderd kerstvakantie). 

Je hebt keuze uit meerdaagse sportkampen, dagactiviteiten en losse activiteiten. De thema’s zijn: sport, spel, koken, knutselen, wetenschap, workshops, uitstappen,…

Voor uitstappen naar het buitenland zijn de kinderen verplicht om hun KIDS-ID of identiteitskaart mee te nemen. Als ze deze niet bijhebben mogen ze niet mee op uitstap. De deelnameprijs wordt ook niet terugbetaald. Let op! Een procedure voor het aanvragen van een KIDS-ID duurt drie weken.

Tijdens de grabbelpasactiviteiten worden er regelmatig foto’s genomen. Deze foto’s verschijnen op de Facebookpagina gemeente Mol en worden gebruikt voor gemeentelijke informatiedoeleinden. Wil je niet dat er foto’s van jouw kind genomen en gepubliceerd worden? Meld dit dan uitdrukkelijk aan de dienst jeugd en sport.

Voor wie?

  • Kinderen van 4 tot 17 jaar
  • Tijdens paas- en zomervakantie: voorrang voor eigen inwoners (lotingsysteem)
    Alleen inwoners van onze gemeente kunnen deelnemen aan de loting. Niet-inwoners kunnen pas inschrijven na de loting voor activiteiten waarvoor nog vrije plaatsen zijn.

Prijs?

Hoe?

Op voorhand inschrijven is verplicht.

Adres
Sporthal Den Uyt Rode-Kruislaan 20 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten