Fietspunt station Mol

Wat?

Het fietspunt aan het station van Mol is een initiatief van vzw de Sprong die het gebruik van de fiets promoot in combinatie met het openbaar vervoer. Het punt zorgt voor:

  • Onderhoud fietsstallingen
    De medewerkers van het fietspunt zetten de pendelaars aan om de fietsenstallingen goed te gebruiken door verkeerd gestalde fietsen recht te zetten en weesfietsen te laten. Daarnaast onderhouden ze de stationsomgeving en zijn ze aanspreekbaar voor alle vragen rond fietsgebruik.
  • Fietsherstel volgens het thuiskomprincipe
    Mensen die niet meer op een verkeersveilige manier thuis geraken met de fiets kunnen terecht voor een noodherstelling. Een noodherstelling kan zijn: lekke band maken, verkoop noodlichtjes, zorgen dat er op 1 versnelling gefietst kan worden. Voor grote herstellingen kan je terecht bij de plaatselijke fietshandelaar.
  • Fietsverhuur
    toeristen kunnen in het fietspunt een fiets huren per dag. Langere verhuurperiodes voor studenten, bedrijven, … zijn ook mogelijk en kan je aanvragen via info@desprongvzw.be

Prijs?

  • Fietsherstel: In het fietspunt hangt een prijslijst waarop alle fietsonderdelen staan en de werkkost die nodig is om het onderdeel te vervangen.
Adres
Hangarstraat, lokaal 0029 , 2400 Mol
Tel.
GSM
Vandaag
Welkom zonder afspraak: 7 tot 10 uur & 16 tot 18.30 uur
Morgen
Gesloten