Fiets huren (Blue-bike)

Word online lid

Wat?

Blue-bikes zijn deelfietsen, publiek toegankelijke fietsen die voor een gekozen duurtijd en tegen een geringe kost in een netwerk worden aangeboden. Je eindbestemming ligt meestal verder dan waar trein, tram of bus je brengen. Om die laatste kilometers door Mol vlot, snel en comfortabel te overbruggen, is er Blue bike. 

Je pikt de blue-bike op aan het station, aan het 'fietspunt' of aan sportsite Den Uyt. Na het gebruik moet je de fiets ook naar het vertrekstation terugbrengen. De sleutelautomaten zorgen voor een 24 op 24 uur dienstverlening. Je kan ook in het fietspunt terecht, op elke werkdag tussen 7 en 18.30 uur.

Voor wie?

Elke reiziger die zich graag duurzaam wil verplaatsen (trein+fiets) voor functionele verplaatsingen, of dat nu een lunchmeeting, een citytrip of een familiebezoek is.

Fietsen kan vanaf 14 jaar, lid worden van Blue-bike vanaf 18 jaar.

Voorwaarden?

  • Word lid en vraag een abonnementskaart aan.
  • Breng na gebruik je blue-bike terug naar het vertrekpunt

Prijs?

Bekijk de meest recente tarieven op de website van Blue bike.

Hoe?

Word online lid

Hoe verder?

  1. Op de Blue-bikeapp of op de website vind je per locatie instructies over waar je Blue-bikes vindt. Op dit moment kan je op twee locaties een Blue-bike ontlenen: aan het station, Statieplein en aan sportsite Den Uyt (Rode-Kruislaan).  
  2. Aan de sleutelautomaat scan je je Blue-bike abonnementskaart waarna je de sleutel van een beschikbare fiets kan meenemen. Je ontleent maximaal twee blue-bikes tegelijk
  3. Je brengt de blue-bike na gebruik terug naar het vertrekstation. Maak de Blue-bike vast in het Blue-bikerek en steek de sleutel in de sleutelautomaat
  4. Je betaalt aan het eind van elke maand. Je ontvangt maandelijks een afschrift met je rittenoverzicht en de betaling gebeurt automatisch via domiciliƫring.

Reglement?

Bij diefstal van de fiets ontvang je een PV en moet je het fietssleuteltje binnenbrengen bij Blue-bike.

Externe links

Adres
Hangarstraat, lokaal 0029 , 2400 Mol
Tel.
GSM
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten