L'intimo Lingerie

Adres

Adres
Rondplein 9 / 3 , 2400 Mol
Tel.
014 32 11 84
intimomol@gmail.com
Website
http://www.facebook.com/LintimoMol/

"L'intimo zorgt voor jouw intieme momenten"

Lingerie, ondergoed, badmode en nachtmode met dát tikkeltje meer, daarvoor moet je bij L'intimo Lingerie zijn. Het ruime aanbod met zo'n 45 merken, de fijne kwaliteit, uitstekende prijsklasse en persoonlijke service maken deze zaak tot ver buiten Mol een favorietje. Niet enkel dames komen hier aan hun trekken, ook voor heren, kinderen & baby's is er een uitgebreide collectie. Kortom, dit is een mooie speciaalzaak van moeder en dochter, met luxueuze maar ook betaalbare merken waar je met liefde wordt geadviseerd.
 

Wij staan garant voor comfortabel en stijlvol kwaliteitsondergoed voor elke leeftijdscategorie, maar er is nog zoveel meer om uit te kiezen. Wat dacht je van exclusieve badmode voor de kleinsten? Of van elegante nachtkleding en zelfs assorti voor je hele gezinnetje? Dat zijn zo van die kleine dingen waar je intens van kan genieten. Als wij aan ieders geluk een klein steentje kunnen bijdragen met lingerie, nachtmode, bedlinnen enz. dan is onze missie volbracht.
 
Kom zeker de lingerie van Pleasure State ontdekken, net zoals die van Dacapo, Louise Bracq en Empreinte. Het beddengoed en de pyjama's van Snurk & Zoizo zijn een aanrader voor "cocooning moments". Voor baby's hebben wij exclusieve cadeaudoosjes van La Perla, voor de meisjes unieke badmode en voor de jongens stoere zwemshortjes!


Wie op zoek is naar ondergoed en nachtmode voor een verblijf in de kliniek kan hier terecht voor Ringella, Pastunette, Schiesser, Eskimo enz. Voor de toekomstige mama's in het moederhuis is de prachtige collectie van Vitamia Lounge een aanrader.