Checkpoint

Adres

Adres
Statiestraat 5 / A , 2400 Mol
Tel.
014 31 27 59
Info@checkpointmol.be
Website
http://www.checkpointmol.be
BTW nr.
BE 0423.273.059

"Dé multibrandstore voor de eigentijdse man"

Een eigentijdse multibrandstore voor heren, geen mainstream boetiek. Wie Checkpoint Mol binnenstapt, voelt dat meteen. Zaakvoerders Niels en Michaël Daniels zorgen er voor een unieke kruisbestuiving van een 70-tal merken voor iedere man, van alle leeftijden. Een mix van Scandinavische, Italiaanse en Engelse mode met een Vlaamse twist. De echte Checkpoint-look valt niet te definiëren, maar stijlvol is hun kleding bovenal. Checkpoint is met reden al een begrip sinds begin jaren zeventig!

 

“Om het kiezen uit ons ruim aanbod te vergemakkelijken, staat een ervaren en gemotiveerd team klaar met deskundig advies. Onze kleermaker, die indien nodig direct voor een retouche kan zorgen, is slechts één van de vele service-elementen. Wie naar Checkpoint Mol komt, weet dat hij altijd snel en goed geholpen wordt.”

 

Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment van kostuums, vesten, jassen, broeken, hemden, truien, polo’s, T-shirts en schoenen. Al zet Checkpoint ook graag de modieuze accessoires en lifestyleproducten in de picture. Bijpassende parfums, zonnebrillen, riemen en zelfs iPhone covers maken de man!