TBX Très Beaux Schoonheidssalon

Adres

Adres
Draaiboomstraat 23 , 2400 Mol
Tel.
0493187858
0493187858
info@tresbeaux.be
Website
www.tresbeaux.be/

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van luxe behandelingen voor je huid en lichaam, dan is TBX Très Beaux beautysalon de perfecte keuze voor jou! Ons schoonheidssalon in Mol is een oase van rust en sereniteit, waar we jouw wensen en behoeften als onze hoogste prioriteit beschouwen.

Met meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste gebruiken we de nieuwste technieken en meest hoogwaardige producten om jouw huid en lichaam er op hun best uit te laten zien. We begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom bieden we een breed scala aan behandelingen aan die aangepast zijn aan jouw individuele behoeften en voorkeuren. Ons schoonheidssalon is in private en gezellige sfeer, zodat je je direct thuis voelt.

We geloven dat schoonheid van binnenuit begint en daarom hebben we een holistische benadering van onze behandelingen. We bieden niet alleen op maat gemaakte schoonheidsbehandelingen aan, maar geven ook advies over hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren, zodat je er niet alleen van buiten, maar ook van binnen mooi uitziet.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een trendy manicure, een professionele make-up sessie of een uitgebreide pedicure, wij hebben het allemaal bij Trés Beaux schoonheidssalon in Mol