KaZart

Adres

Adres
Baron van Eetveldeplein 2 / 1 , 2400 Mol
Tel.
0472 86 58 60
Website
www.kazart.be
Ondernemingsnummer
BE0678.783.729
BTW nr.
BE 0678783729

"Must have - give away"

Alles wat lekker is samen in een concept store. Een warenhuis vol cadeautjes die je doen watertanden - en dat in het centrum van Mol. Karl Heurckmans heeft 25 jaar ervaring en vakkennis losgelaten op zijn nieuwste project kaZart. Het resultaat? Een veelzijdige delicatessenwinkel waar elke fijnproever zijn gading vindt. Ontdek er 's werelds lekkerste olijfolie, wijnen, sterke dranken, koffie, thee, Bamix mixers, Jura koffiemachines, decoratie, geschenkartikelen en nog veel meer. Doe er dan iemand een plezier mee, of houd het gewoon voor jezelf!
 
Leven houden in Mol centrum: dat is de bedoeling. Mensen hoeven helemaal niet ver te rijden om delicatessen in huis te halen. Wij schuimen internationale beurzen af en brengen zo unieke dingen samen. Daarbij schuwen we wel de grote merken. We gaan echt op kwaliteit af en bieden die dan voor een redelijke prijs aan. Zo koop je een topproduct uit de wereldgastronomie gewoon in de winkel om de hoek!
 
Thee is weer hip, het aanbod is breder dan het ooit was. kaZart is helemaal mee en stelt met enige trots de uitgebreide theecollectie voor. Kies uit ruim 80 verschillende soorten, van zwarte thee tot Matcha. De prijzen variëren van €3 tot €8 voor 100g. Snuffel tussen de huisgemaakte blends en pak uit met een originele melange. Succes verzekerd!