Huis Hardies

Adres

Adres
Rondplein 11 / bus 1 , 2400 Mol
0476 61 28 04
info@hardies.be
Website
www.hardies.be
Ondernemingsnummer
BE 0881.903.511
BTW nr.
BE 0881.903.511

"Genieten begint hier"


Exclusieve wijnen, spirits en sigaren samen in 1 shop. Bewaard volgens de regels van de kunst, en met persoonlijk advies. Huis Hardies brengt het beste van 3 werelden samen. Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken. Mattias De Regge kent zijn gamma door en door, en zijn passie werkt aanstekelijk. Hij maakt er een erezaak van om unieke producten te selecteren: van topkwaliteit en met een mooi verhaal. Wil je een levensgenieter een groot plezier doen, of ben je er zelf een? Bij Huis Hardies vind je precies wat je nodig hebt!

Wat ik het liefst doe? Mensen adviseren bij de aankoop van onbekende producten. Voor de meeste grote merken hebben we een kleinschaliger, beter alternatief. Een wijn bijvoorbeeld van een onafhankelijke wijnbouwer die zijn product met hart en ziel heeft gemaakt. We hebben ook altijd flessen open staan om te proeven. En we organiseren regelmatig degustaties en workshops. Kom zeker eens langs en overtuig jezelf!
 
Uniek in BelgiĆ«; en exclusief bij Huis Hardies te verkrijgen: het mondgeblazen Norlan whiskyglas. De complexe smaken en aroma's van whisky komen hierin helemaal tot hun recht, en jij geniet van je glas whisky zoals nooit tevoren. Mooi om naar te kijken, vederlicht en ingenieus van design. Met een fenomenaal effect op de hele whisky-ervaring!