AD Delhaize

Adres

Adres
Rozenberg 128 / B , 2400 Mol
Tel.
014320240
Website
stores.delhaize.be/nl/ad-delhaize-mol

"Mee met het leven"
 

"Mee met het leven" klinkt de slogan van Delhaize. En als je de AD Delhaize aan de Rozenberg binnenstapt, zie je wat dat betekent. Gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn hier geen holle woorden. Frédéric Hoeck onderschrijft als zelfstandig uitbater de visie van de Delhaize Groep, en op heel wat vlakken gaat hij enthousiast nog een stap verder. Hij heeft een groot hart voor voeding, en dat voel je. Producten van onberispelijke kwaliteit kopen in een aangename omgeving en zeker zijn van het grootste respect voor dierenwelzijn en milieu? Bij AD Delhaize vind je zeker je gading!

"Klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn alles." Dat is het motto en de welgemeende overtuiging van Frédéric. Ook op lange termijn zullen deze twee waarden het verschil blijven maken. Alle medewerkers worden aangemoedigd om over de klantvriendelijkheid en de kwaliteit te waken. En met succes, want naast de trouwe klanten uit de buurt wint de winkel ook steeds meer aan populariteit bij mensen die er de afstand graag bij nemen.

De passie voor voeding springt meteen in het oog op de versafdeling. In de bakkerij wordt het merendeel van de producten zelf gebakken, fruit en groenten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en zo veel mogelijk Belgisch, de vis is vers en uit duurzame visvangst, en ook bij de charcuterie vind je alleen producten van topkwaliteit. Maar de grootste trots van de winkel is toch het rundsvlees: uitsluitend Belgisch en van vrouwelijke runderen, wat het meteen veel malser maakt. Het vlees wordt in eigen atelier versneden, en ook de gehaktbereidingen worden ter plaatse gemaakt. Verser en beter vind je niet!