Autodelen Cambio

Wat?

Cambio-autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht auto’s klaarstaan voor gebruikers. Onze gemeente heeft 2 deelwagens.

Wie een auto deelt, maakt met meerdere mensen gebruik van één auto. Jij gebruikt de auto wanneer jij hem nodig hebt. Wanneer je de wagen niet nodig hebt, kan iemand anders hem gebruiken.

Autodelen is een alternatief voor een eigen auto, samen met te voet, per fiets en trein-tram-bus. Door te delen creëren we meer mobiliteit met minder wagens.

Een cambio-wagen reserveren kan 24/7 via de cambioApp. Afhalen en terugbrengen kan de klok rond, zeven dagen per week.

Is cambio voor jou een logische keuze? Doe de test op cambio.be via cambio.be/doe-de-test.

Bekijk hier wat de voordelen zijn van cambio?

Voor wie?

Iedereen

Prijs?

  • Een éénmalige opstartkost van 35 euro.
  • Je kiest uit één van de abonnementen. Er is een formule op ieders maat van 4 tot 22 euro per maand, afhankelijk van het aantal kilometers je rijdt per maand.
  • Daarnaast betaal je een bedrag in functie van je tijd en kilometers. Deze is afhankelijk van je maandabonnement

Alle uitgebreide info vind je op de site van Cambio.

Hoe?

  • Haal je auto af op de standplaats naar keuze. Onze gemeente heeft een afhaalpunt aan ‘t Getouw (Molenhoekstraat 2). Open je gereserveerde auto met de cambioApp en geniet van de rit. Na gebruik plaats je hem terug op z'n vaste standplaats.
  • Betaal in functie van je gebruik. Maandelijks ontvang je een gedetailleerde factuur (met een overzicht van al je ritten) in je mailbox en wordt er afgerekend.

Waar?

Parking ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

Adres
Koningin Maria Hendrikaplein 65b , 9000 Gent
Tel.
Website