Anita: “Je maakt het verschil. Voor kinderen én ouders.”

Anita is begeleidster in de voor- en naschoolse kinderopvang van het gemeentebestuur. Ze vangt kinderen op tussen 3 en 12 jaar in de gemeentelijke kinderclubs.

Waarom is dit je droomjob?

Anita: “Ik geniet van de lachende, stralende gezichten van de kinderen en van de dingen die ze bijleren. Elke dag ziet er anders uit. Daarnaast zijn de babbels met ouders, leerkrachten en collega’s heel fijn. Voor ouders zijn we helpende handen naar de thuissituaties toe.”

Wat zijn voor jou de pluspunten aan deze job? Waarom raad je deze job aan?

Anita: “Ik vind het een uitdagende job. We kunnen de kinderen gelukkig maken en er voor hen zijn. De vele knuffels geven me energie. Bovendien heb ik tussen mijn uren door veel vrije tijd.”

Wat is het mooiste compliment dat je kreeg?

Anita: “De reacties van ouders, grootouders en leerkrachten ‘Wauw, dat zou ik niet kunnen, zo een bende onder mijn vleugels nemen’ of ‘Chapeau, dat jullie dit doen, zo krijgen wij als ouders ook de kans onze job uit te voeren’."

Wat is het hoogtepunt van je werkdag?

Anita: “Ik ben blij met elke dag die vlot en aangenaam verliep. De knuffels van de kinderen die naar huis gaan of de lachende snoeten als ze aankomen, maken me telkens weer content.”

Waarom zouden mensen je collega moeten worden?

Anita: “Wie hier komt werken, maakt het verschil. Je komt terecht in een gemotiveerd team met leuke collega’s waar je elke dag kan bijleren!”

Adres
Jakob Smitslaan 24 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Morgen
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur