Naar inhoud
Gemeente Mol

Activiteitenkalender

Wat?

Het gemeentebestuur houdt een vrijetijdskalender bij met alle activiteiten die in onze gemeente plaatsvinden. Principe is dat de informatie over de activiteiten door de organisatoren en de verenigingen wordt aangeleverd via de Evenementenkluis.

Wanneer een activiteit tijdig is aangemeld, verschijnt deze op een aantal plaatsen en in een aantal publicaties. Door als vereniging je activiteit aan te melden, wordt deze automatisch opgenomen in de kalender.

  • Je activiteit wordt opgenomen in het wekelijkse gemeentenieuws in Deze Week (agenda)
  • Je activiteit verschijnt op de website www.gemeentemol.be.
  • Je activiteit verschijnt in de wekelijkse elektronische nieuwsbrief ‘Uit in Mol’. Deze wordt verstuurd naar alle abonnees.
  • Je activiteit wordt opgenomen in de papieren versie van ‘Uit in Mol’. Deze krant wordt tweemaandelijks huis-aan-huis bedeeld en verdeeld naar toeristen en bezoekers.
  • Je activiteit maakt kans om met een groter artikel opgenomen te worden in de papieren versie van ‘Uit in Mol’. Hierover beslist de redactieraad.

Voor wie?

Iedereen kan een activiteit aanmelden.

Voorwaarden?

  • De activiteit vindt plaats op het grondgebied van Mol.
  • De activiteit wordt tijdig aangeleverd. Liefst 4 maanden op voorhand, later kan bepaalde publicaties uitsluiten.
  • De activiteit wordt aangeleverd via het geëigende kanaal.

Kostprijs?

Gratis.

Afhandeling?

Fase

Wie

Doet wat

1.

Aanvrager

Meldt zijn activiteit 4 maanden voor de activiteit aan via de Evenementenkluis

2.

Communicatiedienst

Stuurt een bericht dat je activiteit in de activiteitenbank werd opgenomen en op de site www.gemeentemol.be staat. Via de toegestuurde link kan je controleren of alle gegevens correct zijn.

3.

Aanvrager

Meldt via de Evenementenkluis eventuele fouten die hij via de link opmerkt. De correctheid van de gegevens is dus een verantwoordelijkheid van de verenigingen en de organisatoren die de activiteit hebben aangemeld. Het gemeentebestuur kan hiervoor op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld.