Sinterklaas komt naar het Centrum

Handelaarsvereniging Centrum

Stoet

Hij komt, hij komt,… op zaterdagnamiddag 25 november trekt die lieve goede Sint samen met z’n pieten door de winkelstraten van het Centrum. Hij heeft een karrenvracht lekkers mee om zijn kleine vriendjes te verwennen. Wil jij ook een lekkere snoepzak? Kleur dan de kleurplaat in die je vindt in Uit in Mol for Kids, november-december 2017 en geef ze die dag af aan de Sint. Je kan de kleurplaat hier downloaden.

Het gemeentebestuur en de Handelaarsvereniging Centrum zijn ontzettend blij dat de Sint in deze drukke tijden even halt houdt in onze gemeente. Wil je de lieve kindervriend laten weten wat je op 6 december graag in je schoentje wil? Kom dan op 25 november naar één van volgende haltes:

• 13.30 tot 14 uur: halte 1, plein aan Bel & Bo, Lakenmakersstraat
  • 14.15 tot 14.45 uur: halte 2, Santo Tomásplein, Corbiestraat
  • 15 tot 15.30 uur: halte 3, Baron Van Eetveldeplein, Graaf de Broquevillestraat
  • 15.45 tot 16.15 uur: halte 4, pleintje aan de pomp, Laar
  • 16.30 tot 17 uur: halte 5, parking vroegere wijkpost politie, Statiestraat