Naar inhoud
Gemeente Mol

Boeken, babbels en bubbels

Willemsfonds i.s.m. bibliotheek, Rozenberg S.O., het Mols Poëzieatelier en de vrienden van de bib

Lezing & congres

Al het vierde jaar op rij reikt Willemsfonds Mol prijzen uit in het kader van de nationale boekenwedstrijd 'Bronzen Uil'. De Bronzen Uil is de prijs die door Willemsfonds nationaal jaarlijks toegekend wordt aan het beste Nederlandstalige romandebuut van het voorbije jaar.

Voor de feestelijke toets op de prijsuitreiking mogen we ook dit jaar rekenen op de steun van leerlingen van Rozenberg S.O. Samen met dichteres Wivine Vanmechelen van het Mols Poëzieatelier brengen zij een verfijnde compilatie van eigen poëzie met muzikale kersen op de feesttaart. Zanger en gitarist Lieven Van Vaerenbergh, lid van het Gompels Genot en eveneens lid van het Mols Poëzieatelier, brengt speciaal voor ons eigen vertalingen op gekende melodieën van Franse chansons.

Greet Van Tiggelen, onze sympathieke ‘Ambassadeur van Cultuur’, is presentator van de avond. Zij won eerder dit jaar de 'Prijs Cultuurorganisator 2017 van de gemeente Mol’!

Na de prijsuitreiking van de boekenwedstrijd ‘Stem en win!’ is er tijd om samen na te genieten bij een hapje en een drankje.

Iedereen is van harte welkom!