Online workshop: communiceren in je vereniging van levensbelang

Cursus & workshop

We weten het allemaal: communicatie is belangrijk. Sowieso in een 'normale' werking van een vereniging en zeker in deze bizarre tijden. Maar hoe doe je dat dan?

In deze interactieve online workshop bieden we bruikbare tips om ook in deze tijden van social distancing in te zetten op communicatie in je vereniging. We bieden tips om beter te communiceren met je leden en vrijwilligers. We gaan ook op zoek naar jouw goede ervaringen en die van de andere deelnemers.

Verder staan we ook stil bij de vraag wat communicatie nu juist is. Hoe doe je dat in een hedendaagse context? Welke communicatiestijl hanteer je zelf en welke communicatiestijlen helpen je vooruit? Wat zijn do's en don’ts als het aankomt op communicatie? Hoe bereik je de leden en vrijwilligers die digitaal niet zo sterk zijn?

Deze workshop wordt begeleid door Igor Geubbelmans in samenwerking met Vormingplus Kempen.

Inschrijven doe je via http://www.gemeentemol.be/infosessiesverenigingen .