Naar inhoud
Gemeente Mol

#TAPKLAP-workshop: flower bombs

Cursus & workshop

Jeugdhuis Tydeeh en Project M. organiseren samen met de jeugddienst workshopboxen. Zo tonen ze dat ze de Molse jeugd ook tijdens corona nog graag zien. Ben je tussen 12 en 30 jaar en ben je graag creatief bezig? Doe dan zeker mee!

In deze workshop maken we flower bombs. De flower bomb ziet er uit als een raar bolletje klei. Deze zaadbommen zijn gemaakt om zo op de grond te gooien en beloven met één worp een zee aan bloemen. Door regen of door de flower bombs te besproeien met water zullen de zaden binnenin kiemen en uitgroeien. Na ongeveer zeven dagen zie je al de eerste groene scheuten. Zo maak je jouw 'grijze' omgeving groen en kleurrijk en ook vlinders en bijen zullen je eeuwig dankbaar zijn!

Wil je graag een box bestellen? Stuur dan je naam, leeftijd en adres door in een berichtje en dan kan je vrijdag 7 mei tussen 15 en 19 uur je box Flower Bombs komen halen aan jeugdhuis Tydeeh.

Omdat we vanaf nu terug met 10 mogen samenkomen, doen we ook een workshop in het jeugdhuis! JOEPIE! Wil je graag komen? Schrijf je dan in via een berichtje. De workshop gaat door op vrijdag 7 mei van 16 tot 17 uur.

Let op: door de huidige maatregelen kan je maar met 10 de workshop volgen. Snel erbij zijn dus!