Dag van de Academies: concerten

Academie voor Muziek en Woord

Concert

Op de Dag van de Academies zetten we de bruisende werking van de academies in de kijker bij een breed publiek. Ook onze Academie voor Muziek en Woord Mol-Balen-Dessel doet mee. Onze leerlingen en leerkrachten tonen die dag wat ze kunnen, want daar zijn ze trots op. Zowel voor ons als voor het publiek wordt dit een feestdag vol muziek en woord!

In de Academie van Mol en in de Kruierie in Balen krijg je de kans om verschillende concertjes bij te wonen. Leerlingen van de afdeling werken mee.

In onze gemeente presenteren we optredens met de veelbetekenende en uitnodigende namen, zoals:
- 'Een geschenk voor jou' van 10 tot 10.45 uur
- 'De kracht van het nu' van 10 tot 10.45 uur
- 'I have a dream' van 11 tot 11.45 uur
- 'Japoro', een doorlopend optreden Jazz Pop Rock van 10 tot 12 uur.
Ook in de Kruierie in Balen kan je luisteren naar concerten tussen 10 en 12 uur.

Het is feest, dus we zorgen voor een drankje vanaf 10.45 uur! Wij hopen dat je erbij bent!