Naar inhoud
Gemeente Mol

8-lessenreeks zwangerschapsyoga: winter

Cursus & workshop

Zwangerschapsyoga is: zorg dragen voor het nieuwe leven, ontspanning en ME-time, voorbereiding op de bevalling, stabiliseren en versterken van rug en bekken, leren omgaan met kwaaltjes en spanningen, bewust worden van jouw mogelijkheden.

Zwangerschapsyoga werkt via ademhaling en ontspanning. Dit biedt een enorme hulp bij de fysieke uitdagingen van je zwangerschap, maar ook bij de arbeid, de geboorte en het moederschap. Het brengt rust in zowel je lichaam als geest doordat je fysieke en emotionele spanningen steeds beter kan loslaten. Je geniet samen met je baby. Er is ook één partnerles waarbij jullie samen mogelijkheden kunnen verwerven om in vertrouwen en op een positieve manier de bevalling te kunnen aangaan.

Voor alle zwangere vrouwen: pril zwanger of al verder in de zwangerschap, welkom! Er is geen kennis van yoga nodig. De houdingen en oefeningen zijn heel zacht en eenvoudig, wat maakt dat het voor iedere vrouw haalbaar is. Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam extra aandacht en zorg nodig om het nieuwe leven dat je draagt te voeden én om jezelf energiek en ontspannen te blijven voelen. Zwangerschapsyoga biedt de combinatie aan van zachte, eenvoudige yoga met fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling en de geboorte van je kindje. Deze oefeningen en houdingen zijn aangepast voor het zwangere lichaam. Dit is heel verschillend van gewone yoga.

De reeks gaat door op maandagavond, van 19.30 tot 21 uur:
- 28 november
- 5, 12, 19 december
- 9, 16, 23, 30 januari

Ik maak opnames van alle lessen. Als je ziek bent of een les niet kan volgen, stuur ik jou de opname van die les zodat je ze thuis kan inhalen.

Inschrijven via https://forms.gle/SAMbv2EM6fpbsPGSA. Via je ziekenfonds heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling indien je de volledige reeks volgt en betaalt. Vraag het formulier op bij je ziekenfonds en breng het mee naar de les.