Naar inhoud
Gemeente Mol

Online yogalessen op maandag voor beginners en gevorderden

Sport

In deze tijden van uitdagingen en isolatie is het belangrijk om ons lichaam en geest goed te blijven verzorgen en niet toe te geven aan de neiging om naar passiviteit te gaan. Regelmatig beoefenen van yoga onder deskundige begeleiding kan je daarbij zeker helpen.

De lessen worden gegeven in de oefenstijl van de ViniYoga. De lessen zijn geschikt voor jong en oud. Stel niet langer uit, begin er nu mee! Geen voorkennis of soepel lichaam vereist. Benodigdheden: PC/laptop/tablet/GSM, rustige plaats binnen of buiten waar je kan oefenen, mat, deken.

Online yogalessen kunnen een meerwaarde betekenen, vergeleken met lessen op locatie:
- Je oefent thuis op een rustige plaats op je eentje (of in kleine groepjes).
- Je hoeft je niet te verplaatsen naar de les (en dus minder CO2-uitstoot).
- De les kan eender waar gegeven worden. Je bent dus niet meer beperkt om les te volgen bij iemand op een bereikbare afstand in de buurt.
- Je wordt niet afgeleid door andere beoefenaars.
- Je moet niet op zoek naar een babysit.
- Na de les kan je in alle rust thuis je avond afsluiten.
- De lessen worden opgenomen en ter beschikking gesteld, zodat je de les ook op een ander moment kan (her)beleven.
- Volledig coronaveilig


Je volgt deze groepslessen online op maandagavond. Deze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Gratis proefles volg je op maandag 31 januari voor beginners en gevorderden en op woensdag 2 februari voor beginners. Tijdens schoolvakanties is er geen les.

Een lessenreeks op locatie start op woensdag 9 februari voor beginners van 18.30 tot 20 uur en voor gevorderden van 20.15 tot 21.45 uur, in Meerhout.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar yogaseva@scarlet.be, te telefoneren naar 014 31 08 65 of door het contactformulier op onze website (https://www.yogaseva.weebly.com) in te vullen. Iedereen die inschrijft voor de volledige lessenreeks kan zonder meerprijs ook een les naar keuze volgen op woensdagavond. Je kan ook privéles volgen in mijn studio of ter plaatse, of lessen op maat vragen voor bedrijven of verenigingen.

Downloads