Naar inhoud
Gemeente Mol

Stap mee in het waardevolle mantelzorgproject

Cursus & workshop
Nog plaatsen beschikbaar

Van 16 september tot 8 november organiseert het lokaal dienstencentrum in Ten Hove een mantelzorgtraject.
Op vier maandagen van 13.30 tot 16.30 uur ben je welkom op sessies over thema’s die je als mantelzorger bezig houden. Op 16 of 17 september start je met een individueel gesprek. Nadien ben je welkom op de eerste groepssessie op maandag 27 september, gevolgd door drie groepssessies op 11 en 25 oktober en 8 november.

Draag je zorg voor je partner, moeder, zoon, buurvrouw, maar voelt dit soms toch eens zwaar? Blijf niet bij de pakken zitten, wij helpen je om jezelf te versterken, zodat je meer kracht en moed hebt om er elke dag weer te staan voor je naasten en voor jezelf!

Als mantelzorger speel je een cruciale rol in de zorg voor jouw naaste. Daarom is het zo belangrijk dat jij je goed voelt, je kan uitdrukken, dat je kan aangeven geven wat jij en jouw naaste nodig hebben om de zorg goed op te nemen en ook je grenzen te kunnen aangeven.
PNAT organiseert dit individueel gesprek en de vier samenkomsten in groep om meer weerbaar te worden. Je gaat op pad om vanuit jezelf te groeien en je noden kenbaar te maken.

Tijdens de sessies werken we rond de thema’s die bij mantelzorgers vaak naar boven komen zoals weerbaarheid, communicatie, je eigen noden uitspreken,…

Inschrijven doe je voor 12 september via 014 33 16 00, een mailtje naar activiteitentenhove@gemeentemol.be of aan de informatie- en onthaalbalie welzijnssite Ten Hove (tijdelijk in gebouw Werkwinkel, Jakob Smitslaan 24