Naar inhoud
Gemeente Mol

Online lessenreeks yoga

Cursus & workshop

Onze online yogalessen zijn livestream sessies en geen opnames. Interactie tussen leerlingen en leraar blijft mogelijk zoals in een normale les, alleen oefen je thuis in je vertrouwde omgeving zonder medeleerlingen.

Online yogalessen kunnen een meerwaarde betekenen, vergeleken met lessen op locatie:
- Je oefent thuis op een rustige plaats op je eentje (of in kleine groepjes).
- Je hoeft je niet te verplaatsen naar de les (en dus minder CO2-uitstoot).
- De les kan eender waar gegeven worden. Je bent dus niet meer beperkt om les te volgen bij iemand op een bereikbare afstand in de buurt.
- Je wordt niet afgeleid door andere beoefenaars.
- Je moet niet op zoek naar een babysit.
- Na de les kan je in alle rust thuis je avond afsluiten.
- De lessen worden opgenomen en ter beschikking gesteld, zodat je de les ook op een ander moment kan (her)beleven.
- Volledig coronaveilig

De lessen worden gegeven in de oefenstijl van de ViniYoga en zijn geschikt voor jong en oud. Ze gaan elke maandagavond door, tussen 20 en 21.30 uur. We starten met een gratis proefles op maandag 6 september. De lessenreeks loopt van maandag 13 september tot 24 januari. Tijdens schoolvakanties is er geen les.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar yogaseva@scarlet.be, telefonisch via 014 31 08 65 of door het contactformulier op onze website (https://www.yogaseva.weebly.com) in te vullen. Iedereen die inschrijft voor deze lessenreeks kan zonder meerkost ook een les naar keuze volgen op woensdagavond. Graag een seintje vooraf als je wil deelnemen. Je kan ook privéles volgen in mijn studio of ter plaatse, of lessen op maat vragen voor bedrijven of verenigingen.